Thrustmaster T3PA Pro Pedalenset Add-On – Gas op die Krukas!

Thrustmaster T3PA PRO PedalensetDe Thrustmaster T3PA (3 Paddle) Add-On wordt standaard meegeleverd met de Thrustmaster T500 RS. Naast de T3PA standaard editie is de T3PA Pro ook los verkrijgbaar voor ongeveer €140 tot €160. De pedalenset is compatibel met de T150, T300, T500, TM, TMX en de Ferrari 458 Spider Racing Wheel.

De pedalenset is in twee standen te installeren. Zo kan je ervoor kiezen de pedalenset staand te installeren (F-1 stijl) en omgekeerd, hangend te installeren. (GT stijl) De pedaalkappen zijn ook nog in drie en vier verschillende standen af te stellen. Zo kan je het gaspedaal in vier verschillende standen instellen en het rempedaal en koppeling in drie verschillende standen. Dit doe je door de pedaalkappen los te schroeven en de plaatjes op de verschillende standen te plaatsen. Je kan zo ook het kapje onder de metalen plaatjes 180° graden draaien om de hoek van de pedalen te veranderen.

Plaats de 7 kilogram wegende pedalenset op een Playseat of Wheel stand om deze het beste tot zijn recht te laten komen mede door de stabiliteit die je krijgt als je hem vastschroeft met de ingebouwde schroefdraadgaten, maar dit hoeft natuurlijk niet perse. Het feit dat de set 7 kilo weegt komt doordat hij volledig van metaal gemaakt is.

Verder krijg je nog twee verschillende, optionele Brake Mods. De Conical Rubber Brake Mod en de Spring Brake Mod. Zonder brake mod kan je de drukkracht instellen tussen de 7 en 10 kg. Met de Spring Brake Mod kan je de drukkracht instellen tussen de 14 en 16 kg en met de Conical Rubber Brake Mod kan je deze instellen tussen de 20 en 30 kg. Dit levert naar onze mening dus ook de meest realistische ervaring op.

Tot slot geeft de Thrustmaster T3PA Pro Add-On nog een andere vette mogelijkheid. Je kan namelijk in bijvoorbeeld automaterialenwinkels echte pedaalkappen aanschaffen en deze installeren op je pedaalset. Zo heb je eindeloos veel mogelijkheden!

Thrustmaster T3PA PRO Kopen?

Klik op onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen