Thrustmaster T3PA Pedalen Add-On | PS4, Xbox & PC

Thrustmaster T3PA PedalensetDe Thrustmaster T3PA Pedalenset is de goedkoopste pedalenset Add-on van Thrustmaster die los verkrijgbaar is. Je beschikt over 3 metalen pedalen, een progressief Rempedaal, metalen pedaalkoppen en een optionele Cocinal Rubber Brake Mod die standaard wordt meegeleverd.

De pedalen zijn aan te passen door ze los te schroeven en de tussenruimte van de pedalen aan te passen. Je kan ook de hoek van de pedalen veranderen door de pedaalkoppen om te draaien. Zoek je een net iets betere pedalenset? Check dan even de Thrustmaster T3PA PRO Add-On.

Thrustmaster T3PA Kopen?

Klik op onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen

T3PA Pedalen

Met de Thrustmaster T3PA pedalenset worden je prestaties constanter en daardoor beter op het circuit. De pedalenset is compatibel met alle Thrustmaster T-Serie racesturen, de TH8A Shifter en de TSS Handbrake+ Sparco Mod. De pedalenset komt het beste tot zijn recht als je een Shifter hebt. Anders zal je een stuk minder plezier hebben van het extra koppelpedaal vergeleken met de standaard 2 pedalenset die bij de standaard uitvoeringen van Thrustmaster racesturen wordt meegeleverd.

Speel je puur en alleen F1 op je console of pc dan heeft het weinig nut om te investeren in deze nieuwe pedalenset als upgrade. Je hebt de Koppeling namelijk nooit nodig. Als je met de standaard pedalenset racet zal je alleen op blote voeten de metalen pedalen prettiger vinden dan de standaard plastic uitvoeringen.

Je kan de pedaalkoppen personaliseren door heel makkelijk de pedaalkoppen los te schroeven en de tussenruimte aan te passen. Ook kan je op deze manier de pedaalkoppen omdraaien zodat je de hoek van de pedalen aanpast. Wat in tegenstelling tot de T3PA PRO Add-On bij de T3PA niet kan is de pedalenset Omdraaien. (incline)

Stabiliteit

  • De pedalenset beschikt over metalen pedalen en interne structuur. De rest van de set is gemaakt van plastic. Als je de pedalenset op een Playseat of Wheel Stand bevestigd zal dit geen struikelblok zijn.
  • Probeer de T3PA altijd vast te schoeven op een van de vele systemen. Dus een playseat of een Wheel base. Je wilt ten alle tijden voorkomen dat de pedalenset gaat bewegen en van zijn plek schuift.

Weerstand

  • Gaspedaal: Ongeveer 2,5 kg
  • Rempedaal: Ongeveer 10 kg
  • Koppelpedaal: Ongeveer 5 kg

Standaard Thrustmaster pedalenset vervangen

De standaard pedalenset van plastic die 2 pedalen heeft is namelijk niet los verkrijgbaar. Heb je een standaard uitvoering racestuur gekocht waarbij de standaard 2 pedalenset zit zal de T3PA Add-On je goedkoopste optie zijn om je standaard pedalenset te vervangen als ze kapot zijn gegaan.

Conical Rubber Brake Mod

  • Conical Brake Mod: Met de Brake mod kan je de progressieve weerstand van het rempedaal verhogen van 10 kg naar 15 kg.
  • Aanpassen: Schuif je met de schroef aan de achterkant de cone naar voren of naar achter.

Thrustmaster T3PA Kopen?

Klik op onderstaande Affiliate links voor de meest up to date aanbiedingen