Thrustmaster Bluetooth LED Display

Plug & Play: Makkelijk aan te sluiten | Officiële Playstation 4 licentie | Draadloos: 24 – 48 uur batterijduur | Compatibel met Thrustmaster: T80, T150, T300, T500, T-GT, Dual Shock Controller

Thrustmaster Bluetooth LED Display

De Thrustmaster bluetooth LED display is de een draadloos apparaatje voor die naadloos aansluit op je Thrustmaster Race Sim. Het is een display speciaal gemaakt voor de Playstation 4 en heeft ook een officiële Playstation 4 licentie.

Let dus wel op! De LED Display is niet compatibel met de Playstation 3, PC of Xbox.

Het Display beschikt over 15 LED lampjes aan de bovenkant van het display die voor de toeren zijn. Ze hebben drie verschillende kleuren; rood, blauw en oranje. Je kan hiermee precies zien wanneer je wel of juist niet moet schakelen met de flippers op je racestuur of met je losse schakelpook als je die hebt. Daarnaast zie je op het display precies in het midden een numeriek display die je huidige versnelling toont.

Aan de linkerkant en rechterkant van het display zitten twee displays die ieder over 4 tekens kunnen bevatten. Het linker display is voor je (delta) rondetijden en op het rechter display kan je zien in welke ronde je zit of je snelheid zien.

Aan de onderkant van het display zie je aan beide zijde 3 kleine ledlampjes zitten. Deze geven aan of je een blauwe, zwarte of andere vlag hebt gekregen tijdens het gamen. Tot slot zitten er op het LED display ook nog 3 draaiknoppen met drukfunctie. Wil je graag de helderheid van de ledlampen aanpassen? Zelfs dat kan je regelen.

Het display heeft een ingebouwde accu zodat je deze draadloos kan installeren op je rig. Heb je geen Playseat of Wheel Stand? Dan kan je ook nog de losse beugel aanschaffen waarmee je het LED Display op je Thrustmaster Racestuur kan monteren.

Thrustmaster geeft zelf een accuduur van 24 tot 28 uur aan. We merken zelf dat we het display maar eens in de paar weken hoeven op te laden. Dit doe je overigens door middel van een Micro USB kabeltje.