Playseat Challenge Blauw

Belangrijkste Kenmerken

De Playseat Challenge is een entry level Playseat omdat hij zo goedkoop is. Het is een super alternatief voor de gamers die net beginnen met racen in een cockpit en niet mega breed zitten in hun spaarcenten. Ook als je niet veel ruimte hebt om ten alle tijden een dikke playseat in je kamer neer te zetten is de Playseat Challenge dé oplossing.

Zoek je een playseat die er niet uitziet als een veredelde campingstoel? Check dan even de Playseat Evolution

 

Playseat Evolution Alcantara

De Playseat Evolution van het Nederlandse merk Playseat vormt de cockpit van je nieuwe race simulator. Deze super comfortabele Racestoel veranderd je race ervaring voorgoed.

De Playseat Evolution is een van de goedkopere Playseats en een echte kuipstoel die bekleed is met hoogwaardig kunstleer. De Evolution is in maar liefst 14! verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Maar de standaard Evolution is verkrijgbaar in zwart, wit en Alcantara. Evolution Alcantara wil zeggen dat de bekleding van een soort suède is. Zo zit je nóg zachter als koning in je zetel, dit vonden wij de meest comfortabele uitvoering.

Playseat F1 Zwart

De Playseat F1. Je hebt hem wellicht wel eens gezien in het Formule 1 café waar Robert Doornbos op de Playseat F1 altijd een ronde maakt over het circuit die dat weekend op de F1 Kalender staat. Het is een prachtige racestoel met een gelikt design. Speciaal ontworpen door Playseat zodat jij de Formule 1 Game en andere games zo realistisch mogelijk mag ervaren. Of dit nu thuis in je mancave, gameroom of woonkamer is. Het tijdloos design misstaat in geen enkele inrichting.