Logitech G-Series Driving Force Shifter Add-On – Compatibel met Logitech G29 & G290

Heb jij een Logitech G29 of G290 racestuur? Dan is de Logitech Driving Force Shifter de eerste uitbreiding van je racestuur die je zou moeten aanschaffen. Door een shifter aan je cockpit of setup toe te voegen verbeterd je race ervaring.

Het is natuurlijk jammer dat Logitech niet standaard een shifter bij de racesets heeft zitten. Want met een pedalenset met drie pedalen, heb je niet zoveel als je praktisch niets hebt aan je koppelpedaal.

De Logitech Shifter (Schakelbak)

De Logitech G-Series Shifter heeft 6 versnellingen + een achteruit versnelling. Het is jammer dat er geen 7 + 1 versnellingen opzitten zoals bij de TH8A van Thrustmaster. Bij de achteruit versnelling moet je de schakelpook indrukken en hem in de 6e versnelling zetten.

We vinden de weerstand van het schakelen eigenlijk maar saus. Je voelt amper weerstand en het voelt goedkoop aan. Eerder als een plastic speelgoed schakelbakje dan een serieuze schakelpook om je een realistisch gevoel te geven. Dit neemt niet weg dat het speelplezier er niet is. Je kan namelijk alsnog ontzettend veel race plezier van de shifter hebben.

Het materiaal gebruik is redelijk. De omhulzing is van nep leer en de pook van metaal. Toch is er teveel gebruik gemaakt van plastic in de shifter waardoor hij dus redelijk goedkoop aanvoelt.

Compatibiliteit & Specs

Logitech G-Series Driving Force Shifter - DoosDe schakelbak is alleen compatibel met de G290 en G29 racesturen van Logitech. Hij is hier zelfs speciaal voor gemaakt. Daarnaast kan je de shifter in combinatie met je Logitech racestuur gewoon gebruiken op de Playstation 4, Xbox One, en Windows pc.

  • Hoogte: 20,65 cm
  • Breedte: 17,64 cm
  • Diepte: 14,64 cm
  • Gewicht: 0,76 kg