Fanatec Clubsport Handbrake V1.5

Met de Fanatec Clubsport Handbrake V1.5 ga je zo gruwelijk hard driften dat je Sebastian Loëb nog jaloers maakt. Je voegt met de handrem een extra laag toe aan je race simulator en hij past perfect binnen het Fanatec ecosysteem. De handrem is een duurzame 1:1 replica met een potmeter en connector die zeer nauwkeurig de stand van de hendel bepalen.

De Handrem is volledig van metaal gemaakt op het handvat dat van foam gemaakt is na dan. De hendel is van roestvrij staal en je hebt de keuze om de Clubsport Handbrake in twee verschillende posities te gebruiken: Verticaal of horizontaal. Er voelt een sterke weerstand als je aan de hendel trekt. Laat je de handrem weer los dan klapt hij ook meteen weer terug. Aan de binnenkant zit een demper zodat je niet telkens een klap hoort door het terugklappen van de handrem. Deze dient er ook voor om beschadigingen te voorkomen.

Om de positie van de hendel te veranderen moet je het kapje van de body losschroeven. Dit zijn maar 3 schroefjes en doe je met de meegeleverde inbussleutel. Als je het kapje eraf haalt kan je de shifter ook meteen monteren aan je Clubsport Shifter SQ V1.5. Mocht je die (nog) niet hebben heb je altijd de mogelijkheid er een losse klem bij te kopen zodat je hem op je cockpit of bureaublad vast kan klemmen. Je moet deze wel los aanschaffen. Wat een beetje klote is, is dat je aan de klem niet genoeg hebt. Je moet er ook nog een “klem adapter” bij aanschaffen.

En in totaal ben je zo €39,95 + €16,95 kwijt, alleen al voor de bevestiging. En dat komt bovenop de luttele €129,95 die de handrem zelf moet kosten. Als je wilt besparen op de bevestiging zal je gaten moeten gaan boren in je cockpit of bureaublad.

Een dikke upgrade vergeleken met een knopje indrukken op je stuur om de handrem te activeren. Met de handrem heb je ook niveaus om je handrem te gebruiken. Met een knop op je stuur activeer je de handrem voor 100% of voor 0%. Met de handrem van Fanatec kan je die skills van je helemaal benutten. Het is maar een hendel waar je aan sleurt, dus heel veel skills komen er niet bij kijken. Maar je snapt het punt. Het zorgt voor veel meer precisie en immersie als je een handrem hebt voor je Rally Games.

Compatibel met:

  • CSL Elite Wheel Base
  • CSL Elite Pedalen
  • Clubsport Wheel Base V1 / V2 / V2.5
  • Clubsport V2 / V3 / V3 inverted Pedalen
  • Podium Wheel Base DD1 / DD2

Specificaties

Gewicht: 1,5 Kg

Lengte: 48,5 cm

Breedte: 18 cm

Hoogte: 12,5 cm

Bevestigen en Aansluiten